Topp 4 online spelautomater att prova

with No Comments

Spelautomatsutvecklarna hittar på nya varianter av spel varje år. Spelen blir bättre gällande grafiken, ljudet, funktioner och bonusar. Det finns så många spelautomater tillgängliga online idag att det kan vara mycket svårt att välja en att prova. Här kommer en lista på de bästa online spelautomaterna som du kan prova att spela.

Skiss PostaBilder Topp 4 Online Slot Spel att spela Fortunium - Topp 4 online spelautomater att prova

Fortunium

Det är en ny generation av spelautomater som är innovativa.

Det finns väldigt lite utrymme att bli uttråkad. Det har moderna video slot funktioner såsom vilda symboler, gratis-spins och mer.

Spelet är optimerat för mobilanvändning. Man kan spela med 5 spolar och 40 vinstlinjer. Spelet är annorlunda jämfört med traditionella spelautomater.

Jumanji

Det är en tema-baserad spelautomat baserad på den populära filmen ‘Jumani’. Spelet stödjs av NetEnt och Sony, och har en väldigt hög standard. Den har 5 spolar och 36 vinstlinjer. Alltså kan spelaren vinna genom många olika kombinationer.

Du kan spela för 0,01 credits upp till 100 credits per spin. Det finns en vild symbol som är inkluderad i de flesta moderna spelautomater. Spelet har inslag som kommer att väcka goda minnen.

Skiss PostaBilder Topp 4 Online Slot Spel att spela Gonzo’s Quest - Topp 4 online spelautomater att prova

Gonzo’s Quest

Det är ett väldigt populärt spel av NetEnt. I det här spelet ska spelaren hjälpa Gonzo att hitta den försvunna staden Eldorado. Det finns 5 spolar och 20 vinstlinjer. Satsningen kan multipliceras upp till 5 gånger.

Man kan spela för så lite som 2 SEK, så det lockar till sig många både nya och gamla spelare.

Laser Fruit

Det här spelet är skapat av Red Tiger Gaming och har ökat i populäritet. Det är fullt att levande färger och fungerar som moderna video slots. Spelet har extremt många vinstlinjer, vilket ger spelaren fler chanser att vinna.

Spelet har den så kallade expanderande spolar-funktionen vilket gör att spelet utökas från 5 spolar och 3 rader till 6 spolar och 10 rader. Det inkluderar alla moderna spelfunktioner såsom gratis-spins och vilda symboler.

Det här är några av de bästa online spelautomaterna du kan spela idag. Du kommer bli förbluffad av de olika funktionerna och inslagen som spelen har. Grafiken och ljuden kommer att fascinera dig och få dig att vilja spela mer.

Var det inte riktigt vad du letade efter? Ett annat spel vi tycker mycket om är Crazy Cows, du kan läsa mer om det här!

Leave a Reply